Studier og forskning om

BACOPA MONNIERI

Sliter du oftere med å huske navn, gjøremål og tidspunkter? Fortvil ikke, nå er hjelpen her.

En av tre nordmenn rammes

Mer enn 30% av nordmenn over 65 år klager på dårlig hukommelse og konsentrasjon. Kun 10% oppsøker lege for å snakke om utfordringene. Hukommelsessvikt kan skyldes mange årsaker. Mange av årsakene er ufarlige, men andre kan være en indikasjon på en underliggende tilstand som igjen kan gi en rekke andre plager. 

I India og Sri Lanka er de kjent for å ha god hukommelse, og der har den eldre delen av befolkningen spist Bacopa Monnieri for å forbedre hukommelsen i flere hundre år. I den vestlige delen av verden er det først i de senere årene at det har kommet troverdig forskning som viser den egentlige effekten av denne mirakel-urten. 

Forskning viser signifikante resultater

Det ble nylig publisert flere forskningsartikler på National Library of Medicine som tar for seg urtens effekt på hukommelsen. Testen ble gjennomført over en periode på 12 uker med en gruppe mennesker i aldersgruppen fra 65 år. Testen ble gjennomført som en blindtest der den ene halvdelen fikk utdelt en placebo-pille, mens den andre gruppen inntok anbefalt dose Bacopa Monnieri hver dag.

Testresultatene sjokkerte forskerne. 

Samtlige testdeltagere som inntok produktet hadde signifikant bedre resultater på tester knyttet til hukommelse og konsentrasjon. Også evnen til å tilegne seg ny læring var vesentlig bedret. 

Konklusjonen ble et tydelig resultat på bedret kognitiv ytelse, hukommelse og konsentrasjon, ved bruk av den indiske urten Bacopa Monnieri. 

Slik kan du få bedre hukommelse og konsentrasjon. Øistein merket en betydelig forbedring på hukommelsen

– Jeg slet med hukommelsen, spesielt med det rundt tall. Telefonnumre ble vanskelig å huske og enkle oppgaver ble krevende. Jeg har tatt Lectinect Hjerne i et par år og har siden da merket en betydelig forbedring i hukommelsen.

Dette forteller Øistein T. Kjus fra Lørenskog etter å ha brukt Lectinect Hjerne i over to år.

Eli Pedersen fra Bergen har funnet gleden med kryssord og sudoku igjen

– Sudoku og kryssord er blant mine favorittaktiviteter, og allerede etter bare 2-3 ukers bruk merket jeg at det gikk utrolig mye lettere å løse kryssord, forteller Eli Pedersen fra Bergen. Jeg vil faktisk si at dette var sjokkerende bra. Dette har gjort at det er enda kjekkere for meg å løse kryssord.
Nå har jeg brukt Lectinect Hjerne siden 2020, og det er blitt en viktig, daglig rutine for meg.

L-serin er hovedingrediensen i produktet. Denne aminosyren har den senere tiden vært gjenstand for stadig mer interesse, og inntaket på verdensbasis har nærmest eksplodert. Bacopa monnieri – en urt fra den indiske tradisjonen – som kan hjelpe til å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen.

Ikke fortsett med et liv med dårlig hukommelse når du ikke må.

Vi feirer over 20 000 kunder med å la deg prøve Lectinect Hjerne i 30 dager gratis (frakt 55 kr)!

INVITASJON

Prøv Lectinnect Hjerne GRATIS i 30 dager! (frakt 55)

Ja takk! Jeg vil prøve Lectinect Hjerne GRATIS i 30 dager! (frakt 55)

Källor

https://nhi.no/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18611150/