6 gode grunner til å ta

L-serin Hjerne

1. L-serin – en spennende aminosyre

L-serin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. L-serin har en avgjørende rolle i stoffskiftet av flere næringsstoffer, blant annet glysin, cystein, taurin, fosfolipider og D-serin. L-Serin Hjerne helper deg å opprettholde L-Serin nivået i kroppen etter hvert som den naturlige produksjonen avtar.

2. Basert på mer enn 15 års forskning

Over 15 års forskning viser at L-serin kan være nøkkelen til å unngå flere aldersrelaterte utfordringer.

På den japanske øygruppa Okinawa blir mange av innbyggerne opp mot 110 år gamle, samtidig som de holder seg godt både i kropp og sinn. Forskere fant ut at kostholdet på Okinawa er proppfullt av aminosyren L-serin! Blant annet på grunn av funnene på Okinawa har L-serin den senere tiden vært gjenstand for stadig mer interesse!

3. 6 virkestoffer som sikrer hjernen viktig næring

L-Serin Hjerne er nøye sammensatt av 6 forskjellige virkestoffer. Produktet er utviklet for å gi deg bedre hukommelse og konsentrasjon, og for den generelle kognitive helsen.

L-serin er hovedingrediensen i produktet. Inntaket av denne aminosyren har på verdensbasis nærmest eksplodert.

Virkestoffet Bacopa monnieri – en urt fra den indiske tradisjonen – hjelper med å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen. Sink bidrar til normal kognitiv funksjon og vitamin B12 bidrar til normal psykologisk funksjon. Folat bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin D3  for blant annet immunforsvaret. I sum gir disse viktige bidrag til hjernen din, slik at du kan opprettholde en normal kognitiv aktivitet. Dette er en hjelp som våre brukere har satt stor pris på.

4. Norskprodusert etter farmasøytisk standard

L-Serin Hjerne er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Våre produkter er basert på veldokumenterte ingredienser, fra anerkjente leverandører, levert med analysesertifikater. Selskapet Optipharma fremstiller L-Serin Hjerne på deres fabrikk i Drøbak, i henhold til norske lover og regler.

5. L-Serin Hjerne GRATIS i 30 dager (frakt 89 kr)

Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og topp kundeservice. Vi tilbyr nå våre nye kunder å prøve L-Serin Hjerne GRATIS i 30 dager (frakt 89 kr), uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

6. Tusenvis tar L-Serin Hjerne daglig

Øistein T. Kjus, Lørenskog:

”Jeg har tatt L-serin Hjerne i et par år og har siden da merket en betydelig forbedring i hukommelsen”

Eli Pedersen, Bergen:

”Allerede etter bare 2-3 ukers bruk merket jeg at det gikk utrolig mye lettere å løse kryssord”

Ulf Larsen, 83 år, Drammen:

”Jeg har hatt god virkning av L-serin Hjerne, jeg husker bedre enn før jeg startet med det”

Einar Larsen, Storslett:

”Jeg var glemsk og glemte fort ting, etter 2 mnd følte jeg at hjernen fungerte utmerket så jeg angrer ikke på at jeg prøvde”

Les flere kundehistorier her

INVITASJON

Prøv L-Serin Hjerne GRATIS i 30 dager (frakt 89 kr)!

Ja takk! Jeg vil prøve L-Serin Hjerne GRATIS i 30 dager (frakt 89 kr)!